Strategisk inköpare - Upphandlare

Regionservice söker Strategisk inköpare - Upphandlare. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Vi erbjuder

Har du ett stort intresse för inköp och strategiska affärer? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

I tjänsten som upphandlare samordnar och genomför du upphandlingar, ger råd och information i upphandlingsfrågor samt följer upp och vårdar avtal och leverantörskontakter. Upphandlingarna genomförs i samråd med företrädare från landstingets olika verksamheter.

Du kommer att arbeta både enskilt och i team med övriga medarbetare. Du kommer även att delta i interna och externa nätverk och därmed bidra till utvecklingen av vår verksamhet så att vi blir ännu bättre. Du blir en del av upphandlingsenheten som består av 19 medarbetare. Tjänsten är placerad i Kalmar

Vi söker

Vi söker dig som tycker om att möta människor. Du har erfarenhet av upphandling och/eller inköp. Du har förhandlingsvana samt erfarenhet av projektledning och leverantörs/avtalsuppföljning. Vi arbetar med upphandlingssystemet Tendsign vilket vi gärna ser att du har erfarenhet av.

Du har en, för tjänsten, relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inslag av Lagen om offentlig upphandling (LOU). Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du har ett proffessionellt förhållningssätt - du är serviceinriktad, lyhörd och strukturerad.
Vidare är du prestigelös, flexibel, med en god samarbetsförmåga och en vilja att precis som vi, bidra till den positiva stämningen på vår enhet.

Vår arbetsplats

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter.

Vi på Upphandlingsenheten genomför länsövergripande upphandlingar för hela regionen och konsulterar alla våra verksamheter i avtals- och upphandlingsfrågor.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper
med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi
servicetjänster för Region Kalmar läns alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2019:7 Placering/enhet:Regionservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.