Lokalvårdare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Regionservice söker Lokalvårdare. Välkommen med din ansökan senast den 17 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete där du är med och bidrar till god patientsäkerhet.
Arbetet består av att dagligen utföra städning och påfyllnad av förbrukningsmaterial i våra lokaler i Vimmerby. Arbetet kan också innebära rengörning av golv med maskin.
Det är viktigt att du kan samverka med kollegor och Region Kalmar läns övriga medarbetare för att utbyta information om när ett visst utrymme kan och bör städas samt vilka förutsättningar som gäller för just det utrymmet.

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats och/eller ort.

Vi söker

Vi söker
Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. Datorvana och B-körkort är önskvärt.

Du ska ha ett intresse och engagemang för att arbeta med dessa arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har även god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. I arbetet som lokalvårdare hos oss möter du människor i olika sammanhang, därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter och övrig personal. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarstagande, då det finns regler och föreskrifter kring städning och rengöring av våra olika lokaler.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande.

Vår arbetsplats

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter

Vår lokalvårdsverksamhet ansvarar för lokalvården i Region Kalmar läns alla verksamheter. Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2019:6 Placering/enhet:Regionservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:80 % deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.