1:e Kock

Regionservice söker 1:e Kock. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Nu söker vi en 1:e kock som tillsammans med oss vill vara med och fortsätta utveckla patientmåltiderna, vår restaurang, vårt café samt den interna cateringverksamheten.
Du, tillsammans med arbetskamraterna, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag. Du är underställd 1:a linjens chef för Kost Oskarshamn och har ett nära samarbete med 1:e kockar vid sjukhusköken i Kalmar och Västervik.
I ditt ansvar ligger att fördela verksamhetens dagliga arbetsuppgifter, utföra beställningar, fakturahantering och följa upp egenkontrollprogrammet. Du är delaktig i matsedelsplanering och planeringen av den dagliga bemanningen.

Vi söker

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning inom hotell- och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har arbetat minst sex år som kock, har kunskap inom specialkost och erfarenhet av att leda inom verksamhetsområdet. Du har administrativ erfarenhet med god datorvana. B-körkort är ett krav.

Du är en driven matkreatör som kan och vill förmedla dina kunskaper genom att skapa engagemang och delaktighet. Du har tilltro till andras kompetens och inger förtroende hos dina arbetskamrater. Du kan lyssna, kommunicera och hanterar utmaningar på ett konstruktivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är stresstålig och ansvarskännande i ditt arbetssätt. Du som vi, vill utvecklas och ha roligt på jobbet.


Vår arbetsplats

Regionservice är en av Region Kalmar läns nio förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden.
Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för alla förvaltningars verksamheter

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.
På Oskarshamns sjukhus serveras cirka 70 patienter frukost, lunch och middag årets alla dagar, samt under vardagar serveras cirka 150 gäster i vår restaurang. I verksamheten ingår även en cafeteria med kioskutbud.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för regionens alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2019:5 Placering/enhet:Regionservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.