Administrativ assistent Mödrahälsovården, Kvinnokliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Administrativ assistent Mödrahälsovården, Kvinnokliniken. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Vi erbjuder

Vi på kvinnokliniken erbjuder en tjänst som administrativ assistent. Du kommer att stötta verksamheten med bland annat personaladministration och fakturahantering. Arbetsuppgifterna består bland annat av att vara med och hantera frånvaro, reseräkningar, friskvårdsersättning, administrera på personalmöten med mera. I din roll som administrativ assistent är du delvis självständig i din roll och du är med och hjälper Kvinnokliniken att utvecklas.

Vi söker

Vi söker dig som tidigare arbetat med administrativa uppgifter, är serviceinriktad och har god datavana. Vi ser att du har gymnasial utbildning och breda kunskaper i Officepaketet, företrädesvis Excel, och behärskar det svenska språket. Vi värdesätter om du behärskar våra administrativa system Heroma och Raindance och om du har insyn i vårdyrket sedan tidigare. Du behöver kunna se möjligheter, vara samarbetsvillig och kunna hantera stress. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mödrahälsovårdens uppdrag är att genom främjande och förebyggande insatser och identifiering av risker för ohälsa, bidra till god sexuell och reproduktiv hälsa samt minimera risker och sjuklighet för kvinnor och barn under graviditet, förlossning och spädbarnstid. Mödrahälsovårdens verksamhet består av graviditetsövervakning, föräldragrupper, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovskontroll samt ungdomsverksamhet. Vi finns på barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar och familjecentraler, totalt sett 14 mottagningar.
På Kvinnokliniken finns även förlossnings- och BB-avdelning samt specialmödravård med ultraljudsmottagning. Kvinnokliniken har även en gyn-avdelning för akuta patienter samt operationspatienter. Gyn-mottagningsverksamhet är omfattande och vi utför även cytostatikabehandlingar.

Vårt motto är ledande kvinnoklinik - tillsammans för hälsa genom livet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:48 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.