Administrativ assistent till Folktandvården, Landstinget i Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Administrativ assistent till Folktandvården, Landstinget i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 19 november.

Vi erbjuder

Frisktandvård är en form av abonnemangstandvård där våra kunder tecknar ett avtal med Folktandvården och sedan betalar ett fast pris för sin tandvård. Du hanterar Frisktandvårdsavtalen där bl. a autogiro, kundfakturor och registrering ingår. Du kommer att arbeta i vårt vårdadministrativa system T4 men också ekonomisystemet Raindance. I tjänsten ingår också att ge support till kunder och medarbetare gällande Frisktandvård samt vid behov utbilda våra kliniker.

Vi söker

Vi söker dig som är flexibel och trivs med att arbeta såväl administrativt som konsultativt. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och lätt för att lära dig nya system. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och kundkontakter.

Som person är du lyhörd med en god servicekänsla och har förmågan att bygga upp och underhålla relationer med dina kunder, såväl internt som externt. Du kan ta egna initiativ, är ansvarstagande och lägger vikt vid kvalitet i ditt arbete. Du är också duktig på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har förmågan att arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Din helhetssyn gör att du förstår vikten av våra värderingar lagarbete, personligt ansvar och respekt för att på så sätt se till organisationens bästa.

Vi ser gärna att du har odontologisk utbildning och erfarenhet från arbete inom tandvård. Erfarenhet från arbete i T4 är också meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på heltid. Tillträde sker i februari och anställningen sträcker sig i första hand 2019 ut.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården är en självständig förvaltning med ett eget kansli. På kansliet i Kalmar/Västervik är vi 20 medarbetare som arbetar inom områdena Ekonomi, HR, Försörjning/miljö, Folkhälsa/Utveckling och Kommunikation. Kansliet arbetar under tandvårdschefens ledning med övergripande planering, strategi och utveckling inom respektive område men är också ett stöd i operativa frågor gentemot Folktandvårdens olika kliniker. Då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig söker vi nu en administrativ assistent som ska jobba med vår Frisktandvård.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:42 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Tillträde sker i februari och anställningen sträcker sig i första hand 2019 ut. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.