Äldresamordnare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Äldresamordnare. Välkommen med din ansökan senast den 24 september.

Vi erbjuder

Som äldresamordnare ansvarar du för samordning, utveckling, kvalitetssäkring och uppföljning av omvårdnadsprocesserna inom vården kring de äldre samt deras anhöriga. Ett viktigt område är samverkan med kommunens hälso- och sjukvård samt socialtjänst. Förutom detta ska du även bidra till att utveckla vården kring andra specifika sjukdomar och behov som är vanligt förekommande hos den äldre befolkningen såsom demens, hjärt-kärlsjukdomar och diabetes. Du ska även medverka i såväl lokala, regionala som nationella nätverk kring äldrefrågorna. Du kommer att ha en viktig roll inom de områden som berör äldre när det gäller kunskapsstyrning.
Du kommer att ha ett nära samarbete med landstingets sjukvårdsförvaltningar samt delta i det landstingsövergripande förbättringsarbetet inom äldrefrågor. Du kommer att vara en del av arbetet mot en mer nära vård och i utvecklingen mot en mer samordnad vård för de mest sjuka.

Vi söker

Du bör ha en bakgrund inom vården och gärna med utbildning inom förbättringskunskap och patientsäkerhet. Som person bör du vara utåtriktad, engagerad och flexibel. Du bör även ha god pedagogisk förmåga och ha lätt för att samarbeta. Körkort krävs då det i tjänsten ingår en hel del resor främst inom Kalmar län.

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Landstingsdirektörens stab, där det jobbar 140 experter inom bland annat ekonomi, folkhälsa, HR, hållbarhet, hälsoval, juridik, kommunikation, läkemedel, planering och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till landstingets ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Tjänsten som äldresamordnare är placerad vid planeringsenheten som har som uppdrag att hantera landstingsövergripande områden som regionsjukvård, beställarfrågor, köpt vård, läkemedel, utredningar och statsbidrag etc , och är ett stöd till landstingets ledning, chefer, förvaltningar och verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2018:23 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.