Ambulanssjukvårdare/Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Ambulanssjukvårdare/Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Vi erbjuder

Ambulanssjukvården i Kalmar län söker dig som vill arbeta som ambulanssjukvårdare/undersköterska på ambulansbussen Frisken som kör dagliga turer med patienter till Linköping. Tjänsten är ett vikariat med start omgående och över sommaren.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot patienter och ta betalt för transporter samt vårda patienter efter behov. Vidare ansvarar du för att funktionstesta medicinskt utrustning och fylla på förbrukningsmaterial. När bussen anländer till Linköping är din roll att hjälpa patienten att hitta till rätt avdelning. Dessutom ansvarar du för att hjälpa till med kontakten mellan beställningscentralen och patienterna om så krävs. För övrigt så transporteras även gods och prover från lab med ambulansbussen.

Vi söker

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och/eller 20-veckors ambulanssjukvårdarutbildning. Yrket kräver att du har fysiska förutsättningar för att transportera patienter och gods.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ambulanssjukvårdens huvudsakliga uppgift är att tillgodose befolkningens behov av ambulanssjukvård. Ambulansbussen tillgodoser länsinvånarna med busstransport till regionsjukhuset i Linköping avseende regionvård, dagligen måndag till fredag. Ambulanssjukvårdens mål är att bedöma patienten, behandla vid behov och hänvisa till rätt vårdnivå. Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 235 000 invånare, upptagningsområdet sträcker sig över en yta av 11 694 km2. Under sommarhalvåret ökar antalet invånare betydligt, pga. turisttillströmningen. I Kalmar län finns det 15 ambulansstationer, vilka är Kalmar, Borgholm, Löttorp, Mörbylånga, Nybro, Emmaboda, Torsås, Vimmerby, Hultsfred, Virserum, Oskarshamn, Ålem, Högsby, Västervik och Gamleby. Inom ambulanssjukvården finns 22 akutambulanser, vilka utför 35 000 uppdrag och kör ca 245 000 mil per år. Ambulansenheten i Kalmar län har för närvarande cirka 200 medarbetare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:47 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat med start omgående och över sommaren Sysselsättningsgrad:Vikariat Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.