Arbetsterapeut, Distriktsrehabiliteringen Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeut, Distriktsrehabiliteringen Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Distriktsrehabiliteringen i Kalmar ligger centralt på Södra Malmgatan 6 och våra överiga enheter inom distrikt ligger i Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga. Vi arbetar med patienter i alla åldrar inom öppenvården, du får arbeta med poliklinisk bedömning och behandling i nära samarbete med kollegor. Största delen av arbetet är handrehabilitering samt rehabilitering av smärt- och stresspatienter. Ingen hjälpmedelsverksamhet.

Du kommer att ingå i vår trevliga och glada arbetsgrupp som via teamarbete hjälper patienter med rehabilitering och arbetsuppgifterna är omväxlande. Du får arbeta både självständigt och i team med bred kompetens och erfarenhet. På vår arbetsplats råder mycket omtänksamhet och hänsyn, både mot våra patienter och personal.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår till utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Här kommer du att jobba som arbetsterapeut arbeta inom distriktsrehabilitering/ primärvård och ev på någon annan enhet inom Rehab Söder.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:182 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.