Arbetsterapeut habilitering

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeut habilitering. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Vi erbjuder

Dig ett intressant, spännande och utvecklande arbete i ett tvärprofessionellt team runt barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. I din roll som arbetsterapeut kommer du att utreda, bedömma och behandla samt prova ut och förskriva hjälpmedel. I arbetet ingår även att ge handledning till nätverket och utfärda intyg för exempelvis bostadsanpassningsbidrag.
Vi erbjuder dig stöd av erfarna kollegor, regelbundna yrkesträffar och vidareutveckling.

Vi söker

Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av habilitering är meriterande. För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller andra kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som kan arbeta resultatinriktat, är tydlig och strukturerad, har en god pedagogisk förmåga och även har erfarenhet av habilitering är du förmodligen den vi söker. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Verksamheten arbetar inom hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.
Inom habiliteringen arbetar vi i tvärprofessionella team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog. Teamet har också tillgång till fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:43 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.