Arbetsterapeut inriktning psykiatri

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut inriktning psykiatri. Välkommen med din ansökan senast den 14 januari.

Vi erbjuder

På Västerviks sjukhus finns förutom tre psykiatriska vårdavdelningar även en avdelning för rättspsykiatrisk vård. Du kommer att arbeta med patienter inom sluten- och öppenvårdspsykiatri.

Som arbetsterapeut ingår du i ett team bestånde av bland annat fysioterapeuter, psykologer, läkare, behandlingsterapeuter och sjuksköterskor där ni tillsammans bidra till bästa möjliga vård till patienten.

Du kommer främst att arbeta med utredning, bedömning och behandling av personer med olika former av psykiatriska diagnoser och psykisk ohälsa. Att utföra aktivitetsbedömningar och kartläggning av patientens resurser och hinder i vardagen är en del i vårdkedjan för att ge bästa förutsättningar för patienten i den fortsatta rehabiliteringen. Fokus i din behandling är att tillsammans med patienten hitta strategier och hjälpmedel för att stötta patienten till en mer fungerande vardag. Behandlingen syftar till att lösa och mildra de aktivitetsproblem som finns.
Målet är att patienten, utifrån sina egna resurser, ska kunna bli så självständig som möjligt i de vardagsaktiviteter hen behöver och vill göra.

Inom Samrehab verkar vi för tydliga rehabiliteringsmål utformade tillsammans med patienten som utvärderas och följs upp efter hand.

Dina arbetsmetoder ska genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett intresse och engagemang för personer med psykisk ohälsa. Du tar eget ansvar, är strukturerad och kan planera ditt arbete. Du kan arbeta självständigt, men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Intresse för utvecklings- och förbättringsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!


Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, läkare, rehabiliteringsassistenter, medicinska sekreterare och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar län.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. Vi är 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Bland annat utsågs vi till "Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2016". Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:29 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.