Arbetsterapeut - Nybro

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeut - Nybro. Välkommen med din ansökan senast den 10 mars.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete på distriktsrehabilitering. Vi söker arbetsterapeuter till vår trevliga arbetsplats med härliga kollegor. Vi är positiva till utvecklingsarbeten och idéer. På våra distriktsrehabiliteringar är arbetsuppgifterna omväxlande och du får arbeta självständigt med stöd från kollegor. Största delen av arbetet är handrehabilitering samt rehabilitering av smärt- och stresspatienter. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar samt ger råd för god rehabilitering som leder till goda resultat.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår till kontinuerlig utveckling av verksamheten. Vi söker efter en person som har drivkraft, är flexibel och motiverad att arbeta för att vår verksamhet ska utvecklas i nutid och för framtid. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Distriktsrehabiliteringen i Nybro är en enhet med två arbetsterapeuter, fem fysioterapeuter/sjukgymnaster samt en administrativ medarbetare. Distriktsrehabiliteringarna i södra Kalmar län ingår i basenheten Rehab Söder som organisatoriskt tillhör Länssjukhuset i Kalmar.

Hos oss på Rehab Söder kan du som är arbetsterapeut arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i basenheten.

Rekryteringen kan komma att göras innan annonsens utgång. Välkommen med din ansökan.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:14 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd, initial placering i Nybro t o m 2018-12-31 därefter inom basenheten Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.