Arbetsterapeut Rehabiliteringsenheten Vuxenpsykiatrin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Arbetsterapeut Rehabiliteringsenheten Vuxenpsykiatrin. Välkommen med din ansökan senast den 2 juli.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett litet arbetslag.

Dina arbetsuppgifter består i utredning, bedömning och behandling för personer inom psykiatrisk vård. Vi arbetar med patienter både inom psykiatrisk öppenvård och på slutenvårdsavdelningar.
Delar av arbetslaget arbetar också i tvärproffessionella team inom Länssjukhuset med neuropsykiatri.

På rehabiliteringsenheten kommer du att ingå i ett arbetslag bestående av arbetsterapeuter, fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapibiträde.

Vi erbjuder stöd av erfarna kollegor, handledning och vidareutveckling i din profession.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av psykiatri är meriterande.
För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och tycka om att jobba självständigt då arbetet innehåller kontakter också utanför den egna verksamheten.
Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehabiliteringsenheten Vuxenpsykiatri är en specialistverksamhet som erbjuder bedömningar, utredningar och behandlingar för patienter inom öppen- och slutenvården inom psykiatrin i Landstinget i Kalmar Läns Landsting. Vi arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar. Organisatoriskt tillhör vi basenheten Habiliteringen Södra Kalmar Län som är en basenhet inom Hälso- & Sjukvårdsförvaltningen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:80 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat under ett år Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.