Arbetsterapeut rehabmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut rehabmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 14 januari.

Vi erbjuder

Rehabiliteringsmedicin vid Västerviks sjukhus har ett länsuppdrag inom Landstinget Kalmar län och tar emot patienter från hela länet.

Som arbetsterapeut ingår du i ett team bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, rehabiliteringsassistenter, kurator, dietist och logoped. Tillsammans med patient och närstående formuleras rehabiliteringsplan som ligger till grund för patientens rehabilitering. Tydliga mål och att tillsammans rehabilitera mot dem är centralt i rehabiliteringsmedicinsk verksamhet.

Du kommer främst att arbeta med bedömning av patientens handfunktion, kognitiva funktion och förmåga att utföra dagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/utbildning och fritid. Du kommer att medverka vid hembesök, initiering av bostadsanpassning och hjälpmedelsutprovning i samarbete med kommunarbetsterapeut samt utbilda assistenter och personal.

I uppdraget ingår även mottagnings-/öppenvårdsarbete mot Ryggmärgsskademottagningen samt intensivrehabilitering för personer med neurologisk sjukdom/skada.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som är intresserad av och gärna har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering av personer med ryggmärgsskador och hjärnskador. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt, men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra Kalmar län

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, läkare, rehabiliteringsassistenter, medicinska sekreterare och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar län.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. Vi är 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Bland annat utsågs vi till "Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2016". Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:28 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.