Arbetsterapeut, smärtenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut, smärtenheten. Välkommen med din ansökan senast den 29 juni.

Vi erbjuder

Som arbetsterapeut på Smärtenheten kommer du att ha en viktig roll i teamet och ett nära samarbete med fysioterapeut, läkare, psykolog, kurator, undersköterska, sjuksköterska och medicinska sekreterare. Dina arbetsuppgifter består i att möta patienter ur ett biopsykosocialt perspektiv, göra aktivitetsbedömningar, behandla och rehabilitera individer med långvarig smärta. Att leda och planera gruppbehandlingar samt ansvara för patientundervisning är en del av arbetsuppgifterna. Målet är att stärka patientens egna resurser. I vårt team blir du en viktig del i utvecklingsarbetet med möjlighet till egen utbildning samt deltagande i forskningprojekt.
En vanlig dag på jobbet träffar vi patienter med komplex smärtproblematik där vardagslivet påverkas på ett eller annat sätt. När man mår bra har man oftast inte några särskilda problem i vardagen, men om kapaciteten förändras så förändras även upplevelsen av aktiviteten. Aktiviteter som tidigare har kunnat utföras utan att fästa någon större uppmärksamhet vid kräver mer energi. För att patienten ska få ett vardagsliv i balans och uppnå aktivitetshälsa så fokuserar vi på att stödja patienten att "göra det möjligt att göra".

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du är en självständig och flexibel person med förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du stimuleras av varierande arbetsuppgifter och tar egna initiativ. Du kan arbeta självständigt såväl som med andra och är en aktiv teammedlem. Du har god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett engagemang för det du arbetar med.
Det är bra om du har några års yrkeserfarenhet och kunskaper inom smärtrehabilitering men absolut viktigast är ett genuint intresse för smärtpatienter. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Vi är en länsresurs för hela Kalmar län. Vi har även ett särskilt uppdrag som regionalt centrum för diagnosen Ehlers Danlos syndrom. Vi erbjuder kvalificerade bedömningar, utredningar, behandlingar och multiprofessionell rehabilitering. Vi arbetar ACT-inriktat med teamsamverkan och patient i fokus. Den samlade teambedömningen utgör grunden för planering av interventioner. Verksamheten har ett öppet och positivt arbetsklimat.

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. 2018 utsågs Västerviks sjukhus till bästa mellanstora sjukhus i Sverige av Dagens medicin.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:13 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.