Arbetsterapeut till Rehabmedicin Samrehab Västerviks sjukhus

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut till Rehabmedicin Samrehab Västerviks sjukhus. Välkommen med din ansökan senast den 25 november.

Vi erbjuder

Som arbetsterapeut ingår du i ett team bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, rehab assistenter, kurator, dietist och logoped. Tillsammans med patient och närstående formuleras rehabiliteringsplan som ligger till grund för patientens rehabilitering. Tydliga mål och att tillsammans rehabilitera mot dessa är centralt i rehabiliteringsmedicinsk verksamhet.

Arbetsterapeutens arbetsuppgifter består av bedömning av patientens handfunktion, kognitiva funktion och förmåga att utföra dagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/utbildning och fritid. Som arbetsterapeut medverkar du vid hembesök, initiering av bostadsanpassning och hjälpmedelsutprovning i samarbete med kommunarbetsterapeut. Du ger utbildning till assistenter och personal i arbetsterapeutiska interventioner för patienten.

I uppdraget som arbetsterapeut på Rehabmedicin på Västerviks sjukhus ingår även mottagnings-/öppenvårdsarbete mot Ryggmärgsskademottagningen samt intensivrehabilitering för personer med neurologisk sjukdom/skada.

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt, men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Du har ett motiverande och coachande förhållningssätt och har förmåga att se möjligheterna hos varje unik patient.


Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, läkare, rehabiliteringsassistenter, läkarsekreterare och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län.

Samrehab Västervik söker dig som är leg. arbetsterapeut och som vill arbeta på Rehabiliteringsmedicin på Västerviks sjukhus. Rehabiliteringsmedicin är ett länsuppdrag inom Landstinget Kalmar län och vi tar emot patienter från hela länet. Vi söker dig som är intresserad av och gärna har erfarenhet av att arbeta med rehabilitering av personer med ryggmärgsskador och förvärvade hjärnskador.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:21 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.