Arkivassistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Arkivassistent. Välkommen med din ansökan senast den 6 februari.

Vi erbjuder

På landstingets arkiv på länssjukhuset erbjuder vi dig en roll som arkivassistent, ett arbete som gått från att vara helt analogt till att numera till stor del hanteras digitalt. Du kommer främst att få arbeta med att förbereda och skanna medicinska handlingar och fakturor för arkivering digitalt. I arbetet ingår också framplockning av journaler i olika arkiv samt att ordna och förteckna arkiv. Dina arbetstider är dagtid, måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som har ett öga för struktur och som är noggrann i ditt arbete. Du har energi och driv och du tar ansvar för att ditt arbete blir utfört med kvalitét. Det är viktigt att du är serviceinriktad och att du kan arbeta självständigt, men som en del i teamet på arbetsplatsen. Du har en avslutad gymnasieutbildning, utöver det lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Arkivutbildning eller erfarenhet av arkivarbete eller skanning är en fördel i tjänsten.

Vår arbetsplats

Inom basenheten Administration arbetar vi med faktura- och lönehantering, kundtjänst, teleservice och journalarkivering för landstingets stora och komplexa verksamhet.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:7 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.