Audionom Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Audionom Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 28 oktober.

Vi erbjuder

Hörselvården som ligger under ÖNH-kliniken i Västervik kommera att utöka audionomgruppen med två tjänster.
Arbetsuppgifterna innebär att diagnostiska hörselmätningar samt rehabilitering av personer med hörselnedsättning i alla åldrar. Du får arbeta självständigt med frihet under ansvar där vi lägger stor vikt på kvalitets och evidensbaserat arbete. Arbetet ger möjlighet till bred erfarenhet samt goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi samarbetar med sju hörapparatleverantörer och det ger dig som audionom en stor valfrihet i utprovningsförfarandet. Vi arbetar med AuditBase samt Cosmic boknings- och journalsystem. I tjänsten ingår även att samverka med övriga kollegor i hörselvårdsteamet, som består av ett glatt gäng med audionomer, pedagoger, kurator samt tekniker.

Vi söker

Vi söker legitimerade audionomer, gärna med erfarenhet, som har god förmåga att samarbeta, är flexibel och kan arbeta självständigt mot fastställda mål, är ansvarstagande, noggrann och har god organisationsförmåga. Vi värdesätter om du är engagerad, initiativtagande och ser möjligheter i förändringsprocesser.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:71 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning ------------ Ansök senast:2018-10-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.