Audionom - Västervik/Vimmerby

Västerviks sjukhus söker Audionom - Västervik/Vimmerby. Välkommen med din ansökan senast den 10 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder

I tjänsten ingår diagnostiska hörselmätningar samt rehabilitering av personer med hörselnedsättning i alla åldrar. Du får arbeta självständigt med frihet under ansvar där vi lägger stor vikt på kvalitets och evidensbaserat arbete. Arbetet ger dig en bred erfarenhet samt mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Är du intresserad att få arbeta med barn och barnaudiometri så har du stora möjligheter till det.
Vi samarbetar med sju hörapparatleverantörer och det ger dig som audionom en stor valfrihet i utprovningsförfarandet. Vi arbetar med AuditBase samt Cosmic boknings och journalsystem.
Tjänstgöring hörselvården Västervik samt vid Vimmerby hälsocentral. Samverkan med övriga kollegor i hörselvårdsteamet Västervik.

Vi söker

Vi söker gärna en erfaren leg audionom till tjänsten i Västervik/Vimmerby som har god förmåga att samarbeta, är flexibel och kan arbeta självständigt mot fastställda mål, är ansvarstagande, noggrann och har god organisationsförmåga. Vi värdesätter om du är engagerad, initiativtagande och ser möjligheter i förändringsprocesser.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Vår arbetsplats

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Öron-, näs- och halskliniken utreder och behandlar sjukdomar inom öron-, näs- och halsområdet. Hörselvården är en del av öron- näs- och halskliniken som har totalt 34 anställda fördelat på tre verksamhetsområden i norra Kalmar län. Vi har verksamhet i Västervik, Oskarshamn samt Vimmerby.
Hörselvårdsteamet består av audionomer, audiolog, hörselvårdsingenjörer, pedagoger, teckenspråkslärare samt kurator och logopeder. Vi är ett glatt och positivt team som tillsammans med ÖNH-mottagningarna ger länsinvånarna en god sammanhållen hörselvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:22 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.