Avdelningschef, BUP i Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Avdelningschef, BUP i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 23 november.

Vi erbjuder

Som avdelningschef kommer du att ha verksamhets-, ekonomi och personalansvar för cirka 30 personer. Du är en del av BUP´s ledningsgrupp vilket innebär att medverka i att kontinuerligt definiera och utveckla BUP´s övergripande uppdrag. Tillsammans med medarbetarna kommer du arbeta för att behålla och utveckla kvaliteten i vården, skapa förutsättningar för god arbetsmiljö samt möjliggöra ett gott ledarskap och medarbetarskap.

Du kommer att driva arbetet med ständiga förbättringar av verksamheten och ansvarar för patientsäkerhet. Som avdelningschef företräder du såväl den egna verksamheten, som Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län.

Vi söker

Högskoleutbildning relevant för verksamhetsområdet. Erfarenhet från barnpsykiatriskt arbete, samt arbete i ledande ställning är meriterande.
Som person är du ansvarstagande. Du samarbetar bra med andra, har förmåga att skapa delaktighet hos dina medarbetare och bidrar till ett gott arbetsklimat på arbetsplatsen.
Du har ockå ett intresse för att utveckla ditt ledarskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister för sökande som är aktuell för tjänsten.

Uppdraget som avdelningschefchef är tidsbegränsat, men vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom din grundprofession.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Avdelning för heldygnsvård, Kalmar

Barn- och ungdomspsykiatrin i Kalmar län erbjuder barnpsykiatrisk bedömning, utredning och behandling på specialistnivå såväl inom öppenvård och heldygnsvård. Det finns öppenvårdsmottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Ätstörningsenheter fnns i Kalmar och Västervik.
BUP i Kalmar län utvecklar kontinuerligt nya metoder och arbetssätt för att kunna anpassa vårdinsatserna utifrån barnens behov. Verksamheten kännetecknas av ett professionellt bemötande. Du kommer att vara chef för avdelningen som är en heldygnsverksamhet och finns i Kalmar. Det finns fyra vårdplatser och personalgruppen består av sjuksköterskor, skötare, läkare samt medicinsk sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:71 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord 3 år enligt överenskommelse Sysselsättningsgrad:Heltid 100%. Tillsvidareanställning inom grundprofessionen Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.