Avdelningschef Gyn mott

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef Gyn mott. Välkommen med din ansökan senast den 1 maj.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som chef för Kvinnoklinikens mottagning. Du kommer att ansvara för avdelningens arbetsmiljö och tillsammans med dina medarbetare driva verksamheten framåt. I ditt arbete ingår att planera, leda och utveckla verksamheten. Du har personalansvar för totalt ca ?? sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Arbetsuppgifterna innebär bl a att tillgodose kraven på hög patientsäkerhet, god vård och att samverka inom kliniken och med andra enheter.
Du kommer också att ingå i klinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och övriga avdelningschefer inom kliniken
Din tjänst innefattar också ca 25 % kliniskt arbete på mottagningen.

Vi söker

Dig som är Sjuksköterska och eventuellt har en vidareutbildning och som har en förmåga att skapa goda relationer.
Vi vill att du jobbar med att skapa en god laganda/arbetsmiljö.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Har du ledarskapsutbildning är det meriterande.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningingsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med. Mödravård bedrivs i Västerviks, Vimmerbys, Hultsfred och Oskarshamns kommun.

Verksamheten på gynmottagningen innefattar läkar- samt barnmorskemottagning. Vi har planerade tidbokningar och akuta gynekologiska fall på dagtid och telefonrådgivning. Vi har också en dagvårdsenhet med cytostatikabehandlingaroch abortverksamhet. Vi sköter även operationsplanering ochvissa dagkirurgiska ingrepp.
På enheten arbetar läkare, barnmorskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och kurator.
Vi har ett nära samarbete mellan yrkeskategorierna och flera av medarbetarna har rotationstjänst mellan /förlossn/vårdavd/gyn.mott.
Det är viktigt för oss att ha ett nära samarbete mellan våra enheter och övriga sjukhuset !

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:49 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid m grundtj 2018-04-10 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.