Avdelningschef Hjärtavdelningen/Hjärtintensiven - Medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Avdelningschef Hjärtavdelningen/Hjärtintensiven - Medicin. Välkommen med din ansökan senast den 13 december.

Vi erbjuder

Nu erbjuder vi en möjlighet att få leda hjärtvårdsavdelningen, avdelning 4, vid Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus. Avdelningen är välbemannad och har en bra sammanhållning. Som avdelningschef har du ansvar och befogenheter för verksamheten, personalen, ekonomin och arbetsmiljön på avdelningen. Du ska vidare planera, leda och utveckla organisationen på ett sätt som gynnar både patienten, verksamheten och personalen. En viktig men också utmananade del i ditt uppdrag är att säkerställa kompetensförsörjningen och den fortsatta utvecklingen för avdelningen.

Vi söker

Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot hälso- och sjukvård eller annan relevant utbildning. Tidigare erfarenhet av chefsarbete är meriterande. Om du ej har erfarenhet av ledarskap ser vi gärna att du har någon chefs- och ledarskapsutbildning alternativt att du har drivit projekt med goda resultat.

Vi söker en person som är tydlig och diplomatisk i sitt ledarskap och är duktig på att bygga relationer med andra. Du har förmåga att situationsanpassa din kommunikation beroende på individ och situation. Du är lösningsorienterad och utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på de utmaningar du möter i verksamheten. Ditt ledarskap kännetecknas även av uthållighet och förmåga att tänka långsiktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Vårdavdelning 4 är en internmedicinsk vårdavdelning som har inriktning mot hjärtsjukvård. På hjärtavdelningen behandlas och vårdas främst patienter med hjärtrelaterade besvär så som kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, rytmrubbningar och som är i behov av akutsjukvård eller eftervård. På avdelningen finns även en sjuksköterskedriven koronar- och hjärtsviktsmottagning där man tar emot egna inbokade patienter. I våras genomfördes även en lyckad implementation av hjärtintensivvården till avdelningen. Vilket gör att avdelningen nu kan erbjuda vård även till de svårast sjuka hjärtpatienterna och därmed också få ett bättre helheltsgrepp om den kardiologiska patientgruppen.

Uppdraget som avdelningschef är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:86 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.