Avdelningschef Kirurgmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschef Kirurgmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 2 februari.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara chef och ledare för en verksamhet under ständig utveckling. Som avdelningschef har du personalansvar för ca 25 medarbetare. Du är mån om en god arbetsmiljö och laganda och du vill tillsammans med medarbetarna utveckla deras kompetens. Du är är inriktad på att utveckla verksamheten efter patientens behov och krav och har förmåga att lyssna och stödja samt motivera. Som avdelningschef ingår du i klinikens ledningsgrupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Uppdraget är tidsbegränsat, men vi erbjuder tillsvidareanställning inom organisationen.

Vi söker

Högskoleexamen inom hälso- och sjukvård eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Stor vikt läggs vid ledaregenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang. Erfarenhet av kirurgisk verksamhet är meriterande.

Vi tillämpar löpande urval.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgmottagningen är en specialistmottagning med inriktning på övre och nedre gastrointestinal kirurgi, kärlkirurgi, bröstkirurgi, urologisk kirurgi, plastikkirurgi, endokrinkirurgi samt barnkirurgi. Förutom mottagningsverksamhet med nybesök och återbesök utförs på mottagningen även mindre kirurgiska ingrepp. Till mottagningen hör även en endoskopimottagning, där gastroskopier, coloskopier samt ERCP är en del av den dagliga verksamheten.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:6 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.