Avdelningschef Kvinnokliniken avd 89

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef Kvinnokliniken avd 89. Välkommen med din ansökan senast den 7 september.

Vi erbjuder

Ett spännande arbete som chef för Kvinnoklinikens vårdavdelning. Du kommer att ansvara för avdelningens arbetsmiljö och tillsammans med dina medarbetare driva verksamheten framåt. I ditt arbete ingår att planera, leda och utveckla verksamheten. Du har personalansvar för sjuksköterskor och undersköterskor Arbetsuppgifterna innebär bl a att tillgodose kraven på hög patientsäkerhet, god vård och att samverka inom kliniken och med andra enheter. Förlossningens avdelningschef kommer du att ha ett nära samarbete med .Du kommer också att ingå i klinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschef och avdelningschefer på kliniken.

Vi söker

Dig som är Sjuksköterska och eventuellt har en vidareutbildning och som har en förmåga att skapa goda relationer.
Vi vill att du jobbar med att skapa en god laganda/arbetsmiljö.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Har du ledarskapsutbildning är det meriterande.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningingsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med. Mödravård bedrivs i Västerviks, Vimmerbys, Hultsfred och Oskarshamns kommun
På vårdavdelningen BB-och gynavdelning vårdas kvinor med gynekologiska besvär, även i palliativt skede, Avdelningen tar också emot dagmedicinska och dagkirurgiska patienter och fungerar som jourmottagning kvällar, nätter och helger. På BB vårdas den nyblivna familjen samt oförlösta kvinnor. Avdelningen har sammanlagt 15 platser där fördelningen mellan BB och gyn varierar beroende på belastningen. Här finns även en BB-mottagning.
Avdelningen är en kombinerad enhet med förlossningen. I Västervik föds drygt 900 barn/år. Vi förlöser gravida kvinnor från graviditetsvecka 30 och det finns ett nära samarbete med neonatalavdelningen.
På enheten arbetar barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor som roterar mellan förlossning och avdelningen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:98 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Vi tillämpar tidsbegränsat chefsskap med tillsvidareanställning inom grundprofessionen Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.