Avdelningschef Medicinsk teknik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschef Medicinsk teknik. Välkommen med din ansökan senast den 4 mars.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara chef och ledare för en verksamhet under ständig utveckling. Som avdelningschef har du personalansvar för cirka 15 medarbetare. Du är mån om en god arbetsmiljö, laganda och du vill tillsammans med medarbetarna utveckla deras kompetens. Du är motiverad att utveckla verksamheten efter vårdpersonalens och patienternas behov och krav. Du har förmåga att lyssna och stödja samt motivera. Som avdelningschef ingår du i klinikens ledningsgrupp. Uppdraget är tidsbegränsat, men vi erbjuder tillsvidareanställning inom organisationen.

Vi söker

Vi söker dig med medicinteknisk ingenjörsutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Stor vikt läggs vid ledaregenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang, och personlig lämplighet. Dessutom är det av värde att du har erfarenhet av det medicintekniska ämnet och medicintekniskt arbete.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Den medicintekniska avdelningen består av 17 medarbetare som tillsammans ansvarar för att patienterna kan behandlas med rätt utrustning vid rätt tillfälle på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vi har idag ca 5300 medicintekniska utrustningar registrerade i vårt inventariesystem.
Den medicintekniska avdelningens medarbetare skall själva kunna besvara alla typer av medicintekniska frågeställningar eller på annat sätt ge ett tillfredställande svar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:23 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:50 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.