Avdelningschef Rehab Söder

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Avdelningschef Rehab Söder. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder möjlighet till ett spännande uppdrag som avdelningschef för distriktsrehabiliteringarna i Nybro, Emmaboda och Söderåkra. Du arbetar för att bedriva ett utvecklande ledarskap, vilket innebär att vara ett föredöme som inspirerar och motiverar din omgivning och skapar delaktighet. Ditt chefsskap ska vila på Landstinget i Kalmar läns värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap.
Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden.
Som avdelningschef förväntas du leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare, kollegor och klinikledningen. Du fattar beslut både gällande den dagliga verksamheten och strategisk planering. Uppdraget innebär personalansvar för fysioterapeuter, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och undersköterskor. Du kommer ha ansvar och befogenheter avseende verksamhet, medarbetare, ekonomi och arbetsmiljö.

Vi söker

Vi söker dig med examen från högskola eller universitet inom område som bedöms relevant. Ledarerfarenhet eller lednings- och utvecklingsarbete inom hälso- och sjukvård är meriterande.
Vi ser att du har goda kunskaper inom IT och har en vana att använda IT som stöd i ditt arbete.
Du har god kommunikativ förmåga och stort intresse av och vill vara med att utveckla verksamheten inom rehab söder.
Vidare ser vi att du har god sammarbetsförmåga, är strukturerad och har förmågan att inspirera dina medarbetare.

Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.
Hos oss är patienten i fokus och du ansvarar för att förbättringsarbeten genomförs som främjar patientens resa genom vården. Arbetet hos oss är meningsfullt och utvecklande - Varje dag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:1 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. Chefskapet är tidsbegränsat. Vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.