Avdelningschef Stora Trädgårdsgatans hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Avdelningschef Stora Trädgårdsgatans hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dej ett givande arbete där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med öppen kultur där alla medarbetare för höras och synas. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör. God stämning och högt till tak är två beskrivningar som passar in på oss.

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden.

Ditt chefskap ska vila på Region Kalmars värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt chefskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. Öppenhet, kunnighet och engagemang är också viktiga grundstenar för ditt ledarskap. Du ska inte bara vara en förebild och agera konsekvent utan även kunna förena rollerna som chef, ledare och strateg.

I arbetsuppgifterna som avdelningschef ingår bland annat att:
- tillgodose kraven på patientsäkerhet och god vård
- se till att samverkan och samordning fungerar på ett tillfredsställande sätt för patienten
- upprätthålla personalens kompetens och genomföra lämpliga vidareutbildningsinsatser
- arbeta för kostnadseffektivitet och ta ansvar för basenhetens ekonomi
- arbeta med personaladministration

Vi söker

Vi söker dig som vill vara avdelningschef på Stora trädgårdsgatans hälsocentral, Västervik.

Speciell vikt läggs på bemötande, öppen kommunikation, engagemang och flexibilitet inom ramen för ett professionellt förhållningssätt. Chefs/ledarerfarenhet eller genomgång av utbildning i ledarskap är meriterande.

Chefskapet är tidsbegränsat och på heltid. Vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare.

På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST och AT läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar t ex astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, livsstil, vaccination samt rehabkoordinator. Inom våra lokaler finns också en alkoholmottagning.
Hälsocentralen arbetar för vård av god kvalitet med rätt tillgänglighet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:28 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid m grundtj Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.