Avdelningschef till Njur- och dialysmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef till Njur- och dialysmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 1 oktober.

Vi erbjuder

Som avdelningschef ansvarar Du för mottagningens arbetsmiljö. Du har personalansvar och tillsammans med dina medarbetare driver du verksamheten framåt. I ditt arbete ingår att planera, leda och utveckla verksamheten. Arbetsuppgifterna innebär också att tillgodose kraven på hög patientsäkerhet, god vård och att samverka inom kliniken och med andra enheter. Du kommer att ingå i medicinklinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen och övriga chefer på kliniken.

Vi söker

Njur- och dialysmottagningen är en verksamhet med stora säkerhetskrav och söker vi dig som har en god organisatorisk och administrativ förmåga. Det krävs också att du har en bra samarbetsförmåga, är kreativ och har intresse av att driva förbättringsarbete.

Vi välkomnar sökande med en för chefsuppdraget adekvat utbildning och erfarenhet. Har du ledarskapsutbildning är det meriterande men viktigast är dina personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken i Västervik

Medicinkliniken i Västervik omfattar njur- och dialysmottagningen, två medicinmottagningar samt tre vårdavdelningar.
Dialysmottagningen är modern och förutom ett 20-tal platser för bloddialys, finns även självdialysplatser, PD-verksamhet samt läkar- och sköterskemottagning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:106 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Anställningen är ett tidsbegränsat chefsförordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Sysselsättningsgrad:80% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individell lönesättning Ansök senast:2018-10-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.