Avdelningschef vårdavdelning på barn- och ungdomskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef vårdavdelning på barn- och ungdomskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 24 juni.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete där du har stora möjligheter att vara med och skapa och utveckla barnavdelningen tillsammans med personalen och övriga medarbetare på kliniken . Du ansvarar för avdelningens arbetsmiljö. I ditt arbete ingår att planera, leda och utveckla verksamheten. Arbetsuppgifterna innebär bl a att tillgodose kraven på hög patientsäkerhet, god vård och att samverka inom kliniken och med andra enheter. Du kommer ingå i klinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen, avdelningschefen för mottagningen och mediciskt ledningsansvarig. På avdelningen arbetar ca 30 sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi söker

Vi söker dig som är leg sjuksköterska och som gärna har en vidareutbildning inom Barn o Ungdoms hälso- och sjukvård . Vi vill att du som person har förmåga att skapa goda relationer, har bra samarbetsförmåga och ämnar arbeta för en god arbetsmiljö samt kan skapa en god laganda. Du ska ha förmåga att lyssna, förstå och motivera. Stor vikt läggs vid din personlighet. Vi se gärna att du har erfarenhet av ledarskapsutbildning eller ledarerfarenheter.


Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron samt i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Vi jobbar också med hälsovård och prevention som en integrerad del i verksamheten. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. På Västerviks sjukhus finns vårdavdelning, neonatalavdelning, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalité i kombination med gott omhändertagande.

Barn och ungdomsavdelningen har 12 vårdplatser, var av 5 vårdplatser är på vår neonatalavdelning. På avdelningenen vårdar vi barn och ungdomar upp till 18 år och på neonatalavdelningen vårdas förtidigt födda barn från graviditetsvecka 30 och fullgångna barn som av olika anledningar inte kan vårdas på BB i nyföddhetsperioden. Vi arbetar familjefokuserat och har som mål att föräldrar ska kunna tillbringa så mycket tid som möjligt tillsammans med sitt barn och vara dela

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:72 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.