Avdelningschef Vimmerby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Avdelningschef Vimmerby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Vimmerby hälsocentral är länets största hälsocentral med 15 600 listade och erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin. På hälsocentralen arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST och AT läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar t ex inom alkohol, astma/KOL, blodtryck, demens, diabetes, inkontinens, livsstil, vaccination samt rehabkoordinator.
Hälsocentralen arbetar för vård av god kvalitet med rätt tillgänglighet. Verksamheten har också uppskattad handledning av studerande och yngre medarbetare inom olika yrkeskategorier. En del av verksamheten bedrivs som utbildningsvårdcentral för läkare med utländsk bakgrund.

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden.

Ditt chefskap ska vila på Landstinget i Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt chefskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. Öppenhet, kunnighet och engagemang är också viktiga grundstenar för ditt ledarskap. Du ska inte bara vara en förebild och agera konsekvent utan även kunna förena rollerna som chef, ledare och strateg.

I arbetsuppgifterna som avdelningschef ingår bland annat att:
- tillgodose kraven på patientsäkerhet och god vård
- se till att samverkan och samordning fungerar på ett tillfredsställande sätt för patienten
- upprätthålla personalens kompetens och genomföra lämpliga vidareutbildningsinsatser
- arbeta för kostnadseffektivitet och ta ansvar för basenhetens ekonomi
- arbeta med personaladministration, främst för sjuksköterskor

Vi söker

Kvalifikationer
Speciell vikt läggs på bemötande, öppen kommunikation, engagemang och flexibilitet inom ramen för ett professionellt förhållningssätt. Chefs/ledarerfarenhet eller genomgång av utbildning i ledarskap är meriterande.

Chefskapet är tidsbegränsat och på heltid. Vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen inom ditt yrke.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Primärvårdsförvaltningen, Vimmerby hälsocentral, söker avdelningschef
Vi söker dig som vill vara avdelningschef på Vimmerby hälsocentral.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:168 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Visstid m grundtj 2018-06-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.