Avdelningschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef. Välkommen med din ansökan senast den 8 juni.

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete som avdelningschef till Kirurgavdelning 1.
Du kommer att ansvara för avdelningens arbetsmiljö och tillsammans med dina medarbetare driva verksamheten framåt. Till din hjälp finns även en avdelningschef på avdelning 2 som du kan bolla problem, och vara utbytbar med. I ditt arbete ingår att planera, leda och utveckla verksamheten. Du har personalansvar för totalt ca 30 sjuksköterskor och undersköterskor. Arbetsuppgifterna innebär bl a att tillgodose kraven på hög patientsäkerhet, god vård och att samverka inom kliniken och med andra enheter. Du ska gärna vara sjuksköterska till yrket för att kunna hoppa in i det dagliga arbetet vid behov. Även andra yrkeskategorier kan komma ifråga för jobbet, men erfarenhet av vården är en viktigt merit. I framtiden vill vi få en större utbytbarhet mellan klinikens olika mottagningar, varför samarbetet mellan dig och kirurgmottagningens chef kommer att bli stor.
Du kommer att ingå i Kirurgklinikens ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen och övriga chefer på kliniken.

Vi söker

Vi välkomnar sökande med en sjuksköterske utbildning och erfarenhet. Har du ledarskapsutbildning är det mycket meriterande men viktigast är dina personliga egenskaper. Vi vill att Du skall ha en bra samarbetsförmåga, vara kreativ och ha intresse av att driva förbättringsarbete.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken i Västervik har en bred allmänkirurgisk och urologisk verksamhet. Utöver magtarmkirurgi utreds och opereras obesitas, kärlkirurgi, endokrinkirurgi, bröstkirurgi och plastkirurgi. Till kliniken hör även sjukhusets endoskopiavdelning. Vardera avdelning har 20 vårdplatser + 3 platser dagkirurgi i veckorna och 14 slutenvårdsplatserpå helgerna.

Vårdavdelning 1 och 2
På avdelning 1 finns allmän kirurgi, traumatoligi, urologi, endokrin, bröstkirurgi och kärlkirurgi.

På avdelning 2 finns allmänkirurgi med tyngden på gastrointestinal kirurgi och här har även öronkliniken 2 vårdplatser.

Båda avdelningarna tar emot patienter direkt från akutmottagningen, operationsväntelistan och ev från andra mottagningar. På avdelningarna vårdas även patienter i palliativt skede.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:76 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsb enl särsk lag 2018-05-25 Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2018-06-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.