Avtalscontroller

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Avtalscontroller. Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober.

Vi erbjuder

Som avtalscontroller vid Kalmar Länstrafik (KLT) arbetar du aktivt med avtalsuppföljning och avtalsrelation med våra trafikföretag.

Du ska planera och koordinera kontraktsmöten tillsammans med en noggrann dokumentation, följa upp trafikföretagen med dess eventuella underentreprenörer avseende kontraktsvillkor samt stödjer den interna verksamheten i löpande styrning och avtalsuppföljning (proaktivt synsätt).

Du har därtill att samla in, analysera och presentera statistik från den egna verksamheten jämte förhållandet till liknande verksamheter nationellt.

Vi söker

Du har utbildning med inriktning mot ekonomi och/eller juridik. Yrkesutbildning inom upphandling eller inköp alternativt annan utbildning arbetsgivaren finner likvärdig.

Erfarenhet inom leveransstyrning i offentlig sektor jämte administration på ledningsnivå ses som meriterande, störst vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

För att lyckas i rollen som avtalscontroller vid KLT är det viktigt att du har ett stort intresse för avtalsförhållanden, du har att ta egna initiativ, söka information och sätta dig in i de upphandlade avtalen.

Då allt arbete sker i nära samverkan med våra medarbetare inom KLT och att vi därtill värnar om kontakten med våra trafikföretag krävs det att du har lätt att samarbeta med andra människor.

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2018:8 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:. Sysselsättningsgrad:Tillsvidare Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.