Barnsjuksköterska/Distriktssköterska Barnhälsovården Hultsfred

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Barnsjuksköterska/Distriktssköterska Barnhälsovården Hultsfred. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Ett spännande, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. Ett stimulerande arbete med frihet för personlig utformning och löpande stöd genom konsultation och fortbildning.

Vi söker

Dig med leg sjuksköterska och specialistutbildning öppen hälso- och sjukvård 75 p eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom 60 p. Erfarenhet av BHV verksamhet är meriterande. Vi ser att du behöver ha god samarbetsförmåga. Vi tar hänsyn till personlig lämplighet och körkort B är ett krav.

Du har förmåga till lyhördhet och inlevelse och har ett intresse för barn och familj. Du har ett socialmedicinskt synsätt att kunna se familjen i en helhet med fokus på barns bästa. Arbetet innebär att du kan arbeta självständigt med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning och att du har god organisationsförmåga.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi behöver förstärkning på familjecentralen i Hultsfred. Där arbetar du tillsammans med tre kollegor inom BHV. Jobba på familjecentral innebär ett spännande arbete där man tillvaratar möjligheten till samverkan med andra med barn och familjs bästa i centrum.

Barnhälsovårdsarbetet utgår från ett folkhälsoperspektiv där BHV-sjuksköterskan arbetar utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn och aktivt stödjer föräldrarna samt stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga. Målsättning är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:85 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:provanställning kan bli aktuellt. Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.