Barnsköterska/Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Barnsköterska/Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 20 maj.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med en blandning av långsiktig patientkontakt och mer akuta besök som kommer till kliniken. Som barnsköterska arbetar du nära patienten med omvårdnad, provtagning, och observationer i PEWS med mera. Anställningen omfattas av arbete dag, kväll och natt på både barn och neonatalavdelning.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad Barnsköterska alternativt undersköterska med intresse för Barn- och ungdomsmedicin samt neonatalvård. Vi söker dig som är positiv och som sätter patienten i första rummet. Andra personliga egenskaper som värdesätts är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med klinikens värdeord: Omtanke, bemötande och skicklighet. Lyhördhet och förmåga att se hela familjens behov är viktiga egenskaper och initiativförmåga är något vi värdesätter.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken i Västervik ger specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Kliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelning finns på Västerviks sjukhus med 7 vårdplatser, här finns också neonatalavdelning med 5 vårdplatser, dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:58 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 31/12 med chans till förlängning. Sysselsättningsgrad:deltid 75% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-05-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.