Basenhetschef, Klinisk kemi och transfusionsmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Basenhetschef, Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 28 januari.

Vi erbjuder

Vill du leda Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Landstinget i Kalmar län?

Som basenhetschef har du det samlade ansvaret för klinikens verksamhet, medarbetare och ekonomi. Din närmaste chef är centrumchefen.

Vi söker en ledare som vill bygga framtiden tillsammans med oss.

Vi söker

Du är en lyhörd person med god samarbetsförmåga, kunnig och engagerande. Ditt ledarskap är tydligt och du har förmåga att leda en verksamhet av hög kvalitet och med god arbetsmiljö.
Du är läkare med specialistkompetens inom klinisk kemi eller har en annan högskoleexamen och har arbetat som chef inom hälso- och sjukvården. Erfarenhet av arbete på sjukhuslaboratorium är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Klinisk kemi och transfusionsmedicin är en del av Diagnostiskt Centrum med verksamhet vid de tre akutsjukhusen i Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är ca 120 medarbetare som arbetar i en ackrediterad verksamhet med högt ställda kvalitetsmål och fokus på allas delaktighet. Kliniken är forskningsaktiv med disputerade medarbetare. Vi har ett aktivt samarbete med såväl Linnéuniversitetet om framförallt utbildning till biomedicinsk analytiker, som Linköpings universitet där vi nu som ny studieort förbereder oss för att ta emot läkarstuderande.

Vi har ett brett utbud av analyser inom både rutin- och specialkemi och är en upphandlingsintensiv verksamhet med aktiv omvärldsbevakning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:27 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Uppdraget som basenhetschef är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-01-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.