Basenhetschef - Medicintekniska avdelningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Basenhetschef - Medicintekniska avdelningen. Välkommen med din ansökan senast den 19 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en chefsroll i en verksamhet under ständig utveckling. Som medicinteknisk chef tillgodoser du kraven på patientsäkerhet och god vård och ser till att samverkan och samordning mellan berörda organisationer/avdelningar fungerar på ett tillfredsställande sätt. I rollen ingår att vara drivande i medicintekniska frågor, aktivt bevaka och följa utvecklingen samt kommunicera frågor inom området.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att utveckla verksamheten efter patientens och medarbetarnas behov och krav och arbeta kostnadseffektivt. Du har personalansvar för 14 medarbetare.

Vi söker

Vi söker dig med medicinteknisk utbildning på akademisk nivå och mångårig erfarenhet inom området. Är du certifierad medicinsk ingenjör eller medicinsk civilingenjör är det meriterande, likaså om du tidigare har arbetat som chef eller ledare.

Som person är du engagerad och tydllig och har förmåga att lyssna och stödja dina medarbetare. Du är mån om en god arbetsmiljö och värnar om lagandan och du vill tillsammans med medarbetarna utveckla deras kompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Den medicintekniska avdelningen består av 15 medarbetare som tillsammans ansvarar för att patienterna kan behandlas med rätt utrustning vid rätt tillfälle på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vi har idag ca 5 300 medicintekniska utrustningar registrerade i vårt inventariesystem. Den medicintekniska avdelningens medarbetare skall själva kunna besvara alla typer av medicintekniska frågeställningar eller på annat sätt ge ett tillfredställande svar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:21 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Chefsskapet är tidsbegränsat och vi erbjuder tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.