Basenhetschef, Medicintekniska avdelningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Basenhetschef, Medicintekniska avdelningen. Välkommen med din ansökan senast den 29 december.

Vi erbjuder

Som basenhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamheten vid Västerviks och Oskarshamns sjukhus. De yttre ramarna för uppdraget är att verksamheten bedrivs enligt fastställd verksamhetsplan och inom budgetram samt enligt lagstiftning och avtalsreglering. Därutöver kan det tillkomma uppdrag som är specifika för verksamheten.
Vi är ett kvalitetsmedvetet sjukhus som tror på att vi kan göra lite bättre varje dag - varför vi bedriver förbättringsarbeten på bred front. Våra framgångar har prisats både nationellt och internationellt. Vi erbjuder en stimulerande miljö och ett stort kollegium för din personliga utveckling. Satsar du på oss, satsar vi på dig.

Vi söker

Vi söker dig som har teknisk utbildning/Civilingenjör eller annan jämförbar utbildning. Tidigare erfarenhet av ledarskap och arbetsledning inom relevant område är meriterande. B-körkort krävs.

Vi tillämpar tidsbegränsat chefskap i kombination med en tillsvidareanställning inom din profession.


Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicintekniska avdelningen (MTA) i Västervik är en liten basenhet med stort arbetsområde. Vi är en resurs och ett stöd i medicintekniska frågor i norra länet. Vår ambition är att den medicintekniska utrustningen ska fungera utan driftstörningar, oavsett om det är tekniska eller handhavandemässiga störningar. Huvuduppgiften för oss är avhjälpande och förebyggande underhåll på medicintekniska produkter. Leveranskontroller, registerhållning och medverkan vid upphandlingar är andra arbetsuppgifter.
Vi är certifierade enligt ISO 13485 och ISO 9001.
Vi står inför en spännande utveckling med tidig tillgång till den senaste teknologin och just nu mycket fokus på kommunikation och lagring av data och bilder från olika faciliteter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:115 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.