Bemanningskoordinator/Sjuksköterska, Akutkliniken Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Bemanningskoordinator/Sjuksköterska, Akutkliniken Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 7 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en intressant och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till utveckling, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter.

I verksamheten arbetar ca 120 Sjuksköterskor, Undersköterskor, Medicinska sekreterare och servicevärdar tillsammans för att tillgodose behovet av akut sjukvård dygnet runt årets alla dagar. På kliniken får medarbetarna lägga in ett önskeschema som sedan justeras och ändras av bemanningskoordinatorn för att säkerställa att vi har rätt sammansättning av kompetenser under dygnets alla timmar.
Till en början med kommer ditt uppdrag som bemanningskoordinator att uppta större delen av din arbetstid för att sedan fördelas 50/50 med arbete som sjuksköterska. Arbetstiden som bemanningskoordinator är 50 % dagtid och som sjuksköterska kommer resterande arbetstid att fördelas på dag/kväll/helg/natt.

Vi är en välkomnande personalgrupp, med öppet klimat, vårt mål är att skapa delaktighet och god laganda. Vår arbetsmiljö är spännande, tidvis stressig, rolig och utmanande. Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar dag/kväll/natt och helger.
Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling som formas utifrån såväl dina som verksamhetens behov.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, och gärna några års erfarenhet som sjuksköterska.
Du har en god förmåga att möta människor på ett professionellt sätt. Du är självständig med god samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera.
En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som bemanningskoordinator har du fokus på verksamhetens bemanningsbehov vilket underlättas av om du är strukturerad och kan ta beslut inom ditt ansvarsområde. Vi ser gärna att du har kunskaper i Excel.

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Akutklinikens uppgift är att tillgodose medborgarnas behov av akut sjukvård dygnet runt årets alla dagar. Här arbetar cirka 120 medarbetare som hanterar cirka 40 000 besök per år. Akutmottagningens uppdrag omfattar sjukdomstillstånd och olycksfall inom internmedicin, kirurgi, ortopedi samt infektion. För övriga specialistområden så som barn och öron omfattar uppdraget de högst prioriterade tillstånden. Vi har även en Akutvårdsavdelningen som är en sjukhusgemensam avdelning med 18 vårdplatser. Här vårdas de patienter som vid läkarundersökning befunnits vara i behov av fortsatt observation och/eller korttidsvård under ytterligare något dygn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:152 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.