Biomedicinsk analytiker eller motsvarande naturvetenskaplig utbildning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker eller motsvarande naturvetenskaplig utbildning. Välkommen med din ansökan senast den 18 januari.

Vi erbjuder

Ett stimulerande och varierande arbete med stora chanser till fördjupad kunskap och ökat ansvar.
Hos oss cirkulerar du mellan samtliga arbetsstationer, från provtagning till labverksamhet på klinisk kemi, samt på transfusionsmedicin och tappning. Vi har dygnetruntverksamhet där du huvudsakligen jobbar dagtid, men även kvällar och helger ingår i schemat.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har motsvarande naturvetenskaplig utbildning t.ex. biomedicin, kemi eller medicinsk biologi. Du är en flexibel, positiv och noggrann person som gärna tar dig an utmaningar. Du är engagerad, tar initiativ och bidrar till att utveckla verksamheten.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom området. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

Avdelningen för klinisk kemi och transfusionsmedicin i Västervik är ett av tre ackrediterade laboratorier inom basenheten Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kalmar län. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor i Kalmar och Oskarshamn.
Hos oss får du utvecklas och arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare och ta ansvar för att nå goda resultat. Vi arbetar med moderna metoder och ett ständigt förbättringsarbete. Arbetsglädje och gemenskap är viktigt för oss.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2018:18 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-01-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.