Biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 15 mars.

Vi erbjuder

Arbetet innefattar bla analysarbete inom hematologi, viss manuell hematologi, allmän kemi, koagulation, immunokemi, provtagning,transfusionsmedicin, serologi, blodgruppering. Förekommande uppgifter inom tappningsverksamheten är att boka/avboka givare, givarärenden, nyanmälningar av blodgivare, trombafares, tappning, hemokromatosärenden samt komponentberedning av blodet.

Vi söker

Legitimerad biomedicinsk analytiker eller legitimerad sjuksköterska.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kalmar erbjuder service för hela länet dygnet runt. Vi har hög ambition för vidareutbildning och personalutveckling. Vi samarbetar med Linnéuniversitetet i utbildningen av biomedicinska analytiker och vi har nu samarbete gällande läkarutbildning på Linköpings universitet. Hos oss kommer du att finna ett modernt, ackrediterat laboratorium med hög kompetens och ständigt utvecklingsarbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2019:1 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Antal platser:3 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare. Vi har även lediga vikariat. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-03-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.