Biomedicinsk analytiker, molekylärbiologiska analyser

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker, molekylärbiologiska analyser. Välkommen med din ansökan senast den 22 juli.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en stimulerande och utvecklande roll inom vår satsning att utveckla den molekylärbaserade analysverksamheten.
Tjänsten är en del i det framåtskridande arbete som pågår inom ramen för att öka nyttjandegraden av molekylärbiologiska analyser även inom klinisk kemi, klinisk genetik och molekylär patologi.
I uppdraget ingår även sedvanliga arbetsuppgifter förekommande på klinisk mikrobiologi.

Vi söker

Vi söker dig biomedicinska analytiker med kunskap om genetiska analyser såsom RNA-analys för fusionsgener.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

På klinisk mikrobiologi är vi i storleksordningen 30 medarbetare och arbetar främst med bakterieodling, virologiska och immunologiska analyser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2018:15 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-07-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.