Biomedicinsk analytiker Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen söker Biomedicinsk analytiker Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 3 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Patientnära analysverksamhet, provtagning, provhantering samt analysarbete
Som BMA även kvalitetsansvarig för analyser, kontroller, provtagning och rutiner.
Leda och planera arbetet, fördela och delegera arbetsuppgifter till övrig personal på laboratoriet.

Vi söker

Stora Trädgårsdsgatans Hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad BMA med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande. Samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Stora Trädgårdsgatan hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2019:3 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.