Biomedicinsk analytiker till medicinmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Biomedicinsk analytiker till medicinmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 9 september.

Vi erbjuder

Vi söker en ny medarbetare till oss på klinisk fysiologiska (klin fys) verksamheten inom medicinmottagningen. Då en av enhetens medarbetare ska gå i pension söker vi nu hennes ersättare.
Som biomedicinsk analytiker (BMA) på klin fys arbetar du bland annat med bandspelar EKG, spirometri och arbetsprov. Enheten ansvarar även för pacemaker- och hjärtultraljudsverksamheten på sjukhuset. Vi utför undersökningar både på polikliniska och inneliggande patienter. Som en del i din personliga utveckling erbjuder vi dig utbildning och hospitering på andra enheter. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med förbättringsarbete.

Vi arbetar dagtid och är lediga alla helger och röda dagar.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad BMA, som har några års erfarenhet inom yrket och som nu söker ny utmaning med ett långsiktigt perspektiv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hjärtsjukvård. För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. God samarbetsförmåga är viktigt. Även om rollen bygger på att du är en lagspelare så är det likaså viktigt att kunna arbeta ensam när så krävs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

På medicinmottagningen arbetar 17 medarbetare, sjuksköterskor, undersköterskor och BMA. Vi har även nära samarbete med medicinklinikens kardiologer. Den kliniska fysiologiska verksamheten består av tre anställda. Det är en enhet som är väldigt utvecklande och där det händer mycket.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:50 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.