Biomedicinsk analytiker/Undersköterska Vimmerby hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Biomedicinsk analytiker/Undersköterska Vimmerby hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 juli.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete i en trevlig miljö tillsammans med engagerade kollegor. Patientnära analysverksamhet, provtagning, provhantering samt analysarbete
Som BMA även kvalitetsansvarig för analyser, kontroller, provtagning och rutiner.
Leda och planera arbetet, fördela och delegera arbetsuppgifter till övrig personal på laboratoriet.

Vi söker

Vimmerby hälsocentral söker dig som är ansvarsfull och målinriktad BMA/usk med viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Du är flexibel, prestigelös och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i patientkontakterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande. Samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Erfarenhet av tidigare arbete inom primärvården är meriterande.

För att vara aktuell för vikariatet krävs det att du är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt undersköterska med dokumenterad laboratorievana.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

I vårt upptagningsområde finns ca 16000 patienter som i nyrenoverade lokaler kan träffa specialister i allmänmedicin, ST-läkare, psykologer, sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker samt medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:76 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-08-20 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.