BMA till klinisk fysiologiska verksamheten (klin. fys) på medicinmott.

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker BMA till klinisk fysiologiska verksamheten (klin. fys) på medicinmott.. Välkommen med din ansökan senast den 19 oktober.

Vi erbjuder

Vi erbjuder
Dig ett arbete på Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2016 och 2017.

Arbetet som Biomedicinsk analytiker hos oss är varierande och självständigt.

Vi erbjuder generöst med fortbildning och handledning av erfarna kollegor.
Du kommer att ingå i ett litet välfungerande team.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att bland annat utföra spirometrier, vanliga EKG undersökningar, koppla band spelar EKG, blodtrycksmätningar, medverka vid arbets-EKG, utföra EEG och ultraljud på kärl.

Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker
Dig som är legitimerad BMA med inriktning inom klinisk fysiologi, som har några års erfarenhet inom yrket och som nu söker en ny utmaning.

För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel och ansvarstagande. Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete. God samarbetsförmåga är viktigt, även om rollen bygger på att du är en lagspelare så är det likaså viktigt att kunna arbeta ensam när så krävs. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Om oss
Medicinkliniken Västervik
Medicinkliniken har en bred verksamhet och vi arbetar med invärtes medicin, specialiserad rehabilitering och geriatrik.
Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:100 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 1 år eventuellt längre Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.