Bröstkirurg, Kirurgkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Bröstkirurg, Kirurgkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 7 januari.

Vi erbjuder

Bröstsektionen är en del av kirurgkliniken och vi behöver nu förstärka teamet inför framtiden. Sektionen har en stark teamkänsla och satsar på att bli Sveriges första ackrediterande bröstcenter till sommaren 2018. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av operationer samt mottagnings- och rondarbete.

Vi söker

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation och erfarenhet av bröstkirurgi. Vi fäster särskild uppmärksamhet vid din samarbetsförmåga och målmedvetenhet. Du bidrar till en effektiv verksamhet och ett positivt arbetsklimat inom kliniken och på sektionen. Vi söker dig som vill vara en del i den fortsatta utvecklingen av bröstkirurgin i Kalmar.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På kirurgkliniken finns cirka 200 medarbetare inom kategorierna läkare, avdelningschefer, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Landstinget i Kalmar län har ingått ett samarbete med Linköpings universitet och Kalmar blir en av fyra huvudstudieorter för universitetets läkarprogram med start i januari 2019.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:165 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.