Chef Fastighetsdrift

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Chef Fastighetsdrift. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Vi erbjuder

Du kommer till en organisation med ett engagerande och inspirerande uppdrag där du i nära samarbete med medarbetare och kunder skapar bra miljöer för landstingets medarbetare, patienter, elever och besökare. Målet med ditt arbete är optimal funktion, säkerhet och driftsekonomi inom Fastighetsdrifts verksamhetsområde i Landstinget i Kalmar län.

Som Basenhetschef Fastighetsdrift är du ansvarig för ledning, utveckling och uppföljning av verksamheten. Du ansvarar för driften av Landstingets fastigheter tillsammans med fem 1:a linjechefer som finns i Kalmar, Oskarshamn och Västervik vilket innebär miljö-, personal-, arbetsmljö- och budgetansvar. Du ingår i Landstingsservice ledningsgrupp

Vi söker

Du har en för uppdraget relevant högskoleutbildning och flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning med kvalificerade tekniska fastighetsfrågor, alternativt annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du känner dig bekväm i rollen som ledare och har erfarenhet av att arbeta med drifttekniska frågeställningar och arbete i ledningsgrupp. Att driva förbättringsarbete med ständiga förbättringar utifrån förbättringsgrupper är en självklarhet för dig.

Du är en trygg och engagerad person med förmåga att driva och utveckla verksamheten där ett gott bemötande, god kommunikationsförmåga och flexibilitet är viktiga förutsättningar för ditt ledarskap. Du har verksamheten i fokus i kombination med en hög teknisk kunskap, är ekonomiskt medveten och tillämpar affärsmässiga principer.

Du är ett föredöme som inspirerar och motiverar din omgivning och skapar delaktighet, tillit och laganda. Du agerar utifrån landstingets värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap, vilket bland annat innebär att du uppmuntrar kreativitet och delaktighet. Du har ett helhetsperspektiv, samverkar med interna och externa intressenter samt har god förståelse för utmaningar i en politikerstyrd organisation.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.

Urval och intervjuer sker löpande så sänd in din ansökan så snart du kan.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar som består av ca 380 000 m2 utspridda på ca 200 byggnader. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv.
I Kalmar län är vi idag ca 54 medarbetare utspridda på de 3 sjukhusen i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:24 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.