Chefssekreterare - Ledningsstaben - Västerviks sjukhus

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Chefssekreterare - Ledningsstaben - Västerviks sjukhus. Välkommen med din ansökan senast den 23 november.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och intressant arbete i en miljö där vi har god sammanhållning och värnar om varandra.
Dina arbetsuppgifter innebär att förbereda och ta fram material och underlag till forum där sjukhusledningen deltar, samt vara den som ansvarar för dokumentation under och efter möten och sammankomster.
Arbetet innebär i hög grad ett serviceuppdrag med många externa kontakter som att arrangera möten, konferenser med mera.

Vi söker

Dig som har en relevant gymnasieutbildning och det är önskvärt att du har någon eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller information.
Om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska, och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska även kunna arbeta obehindrat i Microsoft officepaketet.
Som person behöver du vara lyhörd och kommunikativ, samt ha en hög personlig integritet.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Ledningsstaben består av ungefär 20 personer, vår huvuduppgift är att ge stöd och service till basenheterna. Vi lämnar uppgifter till bland annat landstinget centralt, lokala, regionala och central myndigheter samt media. Vi har ett stort ansvar att ge underlag till beslut och att medverka till genomförandet av de beslut som tas av sjukhusledningarna.
Arbetsområdena utgörs av personal-, ekonomi-, utvecklings- och utredningsfrågor.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:139 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Vikariat 6 månader, eventuellt längre. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.