Controller - Länssjukhuset

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Controller - Länssjukhuset. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari.

Vi erbjuder

Vill du arbeta tillsammans med oss och utveckla länssjukhuset för att möta framtidens vårdbehov?

Som controller erbjuder vi dig ett omväxlande och kvalificerat arbete i en spännande miljö. Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv i samverkan med övriga stödfunktioner med syftet att bidra till att verksamheten når sina mål. Rollen är stödjande och konsultativ gentemot sjukhusets chefer. Arbetsuppgifterna består bland annat av uppföljning och analys av ekonomi och vårdproduktion, framtagande av nyckeltal, budget- och prognosarbete, samt verksamhetsutveckling. Du är en del i en engagerad arbetsgrupp och du ges även möjlighet att ingå i länsövergripande nätverk inom olika områden.

Vi söker

Vi söker dig som har högskoleexamen, gärna med inriktning ekonomi eller annan motsvarande
utbildning, med ett stort intresse för verksamhetsstyrning. Du har erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter, gärna i offentlig verksamhet. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är analytisk och lösningsfokuserad samt besitter hög serviceförmåga. Självklart har du goda IT-kunskaper och behärskar Excel, Word och Powerpoint. Förutom Officepaketet sker mycket av analysarbetet i Qlikview- miljö. Som person trivs du med att arbeta i grupp, men kan även arbeta självständigt. Du tar initiativ och är nyfiken på nya lösningar och arbetssätt. Vidare är du lyhörd, proaktiv och pedagogisk i din kontakt med verksamheterna, där det är viktigt med en tydlig kommunikation såväl i tal- som skrift. Som person ser vi att du är positiv och trygg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På Enheten för Ekonomi och Utveckling vid länssjukhuset i Kalmar är vi totalt 13 medarbetare. Enheten ingår i sjukhuschefens stab och består av controllers, verksamhetsutvecklare och patientsäkerhetssamordnare. Sedan ett år tillbaka sitter vi i aktivitetsbaserade lokaler på Länssjukhuset.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:28 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.