Diabetessjuksköterska/Sjuksköterska Kristinebergs hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Diabetessjuksköterska/Sjuksköterska Kristinebergs hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 6 januari.

Vi erbjuder

Som diabetessjuksköterska/sjuksköterska hos oss kommer du att få arbeta med mottagningsarbete och sjukvårdsrådgivning i Tele Q, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Vi erbjuder dig ett utvecklande och givande arbete i ny och fräsch miljö tillsammans med en väl fungerande arbetsgrupp. Hos oss råder ett öppet klimat där vi delar såväl glädje som sorg med varandra.

Vi söker

Nu söker vi dig som är intresserad av att tillsammans med oss fortsätta att utveckla vår hälsocentral med målet att ge bästa möjliga sjuk- samt hälsovård. Är du positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta kommer du att passa bra in hos oss.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som diabetessjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av Cosmic och arbete inom primärvård. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Kristinebergs Hälsocentral är en av tre hälsocentraler i Oskarshamn och är belägen i nybyggda lokaler i stadsdelen Kristineberg. Vi har ca 7 600 listade patienter på hälsocentralen. Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma/KOL, blodtryck, inkontinens, demens, vaccinationer, livsstil och hemsjukvård. Vi har även distriktssköterskemottagning och sjukskrivningskoordinatorer. Förutom sjuksköterskor och disktriktssköterskor arbetar här även distriktsläkare, ST- och AT-läkare, primärvårdspsykolog, undersköterskor och medicinska sekreterare. Tillsammans är vi ett mycket bra och trivsamt team.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:142 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.