Distrikts/Sjuksköterska med diabetesinriktning Lindsdals hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distrikts/Sjuksköterska med diabetesinriktning Lindsdals hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 1 juli.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifterna består av mottagningsarbete med egna bedömningar, egen mottagning inom diabetes , assistans/omhändertagande vid olika behandlingar, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

Vi söker

En av våra medarbetare ska vara studieledig och därför söker vi nu en vikarie.
Vi söker dig som vill vara delaktig och driva verksamhetens utveckling. Du är ansvarstagande, positiv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du känner dig bekväm i patientkontakterna.

Legitimerad sjuksköterska med diabetesinriktning, specialistutbildning med inriktning distriktssköterska meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Lindsdals hälsocentral är en väl inarbetad hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi tycker det är bättre att lyssna till den sträng som brast än aldrig spänna en båge. En av de största utmaningarna vi har och som vi tycker om är att försöka tänka utanför boxen samtidigt som vi är noga med att ta tillvara på våra olikheter och den samlade kunskap och erfarenhet som vi besitter.

Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma, demens, blodtryck, vaccinationer samt livsstil. Vår ambition är att hitta nya arbetssätt för att vitalisera mottagningen och göra vårt gemensamma arbete intressant och utvecklande. Vi har cirka 7000 listade patienter och 4,5 distriktsläkartjänster samt utbildningsläkare. Hos oss arbetar 7 distriktssköterskor/sjuksköterskor, 2 undersköterskor, 3 läkarsekreterare och 1 psykolog.

Lindsdals hälsocentral ligger i en villaförort strax norr om Kalmar. Hit flyttar barnfami

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:74 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-08-15 till 2019-11-30 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.