Distriktssköterska alt. sjuksköterska Ankarsrum hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska alt. sjuksköterska Ankarsrum hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 14 oktober.

Vi erbjuder

Vi erbjuder
dig som är distriktssköterska alt. sjuksköterska för arbete på mottagning och telefonrådgivning. Möjlighet till egen mottagning finns. Viss tjänstgöring på primärvårdsjouren och möjlighet att arbeta på annan hälsocentral om intresse finns.

Vi söker

Vi söker
Specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska eller motsvarande/leg sjuksköterska.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, engagemang och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vår arbetsplats
Vi är ett kompetent, engagerat och glatt gäng som arbetar på Ankarsrums hälsocentral. Det är en liten välfungerande hälsocentral där varje medarbetare är lika viktig för att det ska fungera bra. Vi fäster stor vikt vid kontinuerligt förbättringsarbete i smått och stort.Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:98 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 6 månader Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar indiviuell lönesättning Ansök senast:2018-10-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.